بِنیه فرانسوی
بِنیه فرانسوی
• تعداد: 4 نفر
• زمان تهیه: 40 دقیقه
• زمان سرد شدن: 4 تا 24 ساعت
• زمان پخت: یک دقیقه
• زمان استراحت: 30 دقیقه
مواد لازم
• 5.5 تا 6 پیمانه آرد کامل
• 2 بسته خمیر ترش
• یک پیمانه شیر غلیظ
• نصف پیمانه آب
• نصف پیمانه شکر سفید
• ¼ پیمانه شورتنینگ
• یک قاشق چایخوری نمک
• دو عدد تخممرغ
• روغن گیاهی برای سرخ کردن
• پودر قند
طرز تهیه
1. در یک کاسه بزرگ، 3 پیمانه آرد و خمیرترش را با یکدیگر مخلوط کنید. در یک قابلمه کوچک، شیر غلیظ، آب، شکر سفید، شورتنینگ و نمک را روی حرارت کم با یکدیگر مخلوط کنید تا کمی گرم و شورتنینگ آب شود.
2. مخلوط شیر را به مخلوط آرد اضافه کنید. سپس تخممرغها را اضافه کنید و با همزن برقی با سرعت پایین 30 ثانیه هم بزنید. سپس با سرعت بالا 3 دقیقه دیگر هم بزنید. در آخر با قاشق به تدریج آرد اضافه کنید تا خمیر نرمی به دست بیاید.
3. خمیر را داخل کاسه چرب قرار دهید. روی آن را بپوشانید و به مدت 4 تا 24 ساعت در یخچال نگهدارید.
4. داخل قابلمه به اندازه 7 سانتیمتر روغن بریزید. پس از اینکه کاملا داغ شد، خمیرها را به صورت مستطیلی برش دهید و آنها را در روغن به مدت یک دقیقه سرخ کنید تا طلایی شود. آنها را از روغن بکشید و روی دستمال حولهای بگذارید تا روغن اضافه گرفته شود.
5. در آخر، پس از اینکه کمی خنک شد روی آنها پودر قند بپاشید و سرو کنید.