طرز تهیه کرم باواریا
مواد لازم
- ژلاتین ساده 2 قاشق
- آب سرد 1/2 فنجان
- زرده تخم مرغ 4 عدد
- شکر سفید 1/2 فنجان
- نمک نوک انگشت
- شیر 2 فنجان
- عصاره وانیل 1 قاشق چایخوری
- خامه قنادی 2 فنجان
اطلاعات مواد مغذی
-
317 کالری
-
25.4 گرم چربی
-
17.4 گرم کربوهیدرات
-
5.9 گرم پروتئین
کرم باواریا
طرز تهیه: در یک ظرف کوچک، ژلاتین و آب سرد را باهم مخلوط کنید و هم بزنید تا نرم شود. ظرف را کنار بگذارید. در کاسه دیگری زرده تخم مرغها را با شکر و نمک بزنید تا یکدست شوند.
در یک شیرجوش، شیر را بجوشانید. سپس آن را پیوسته به مخلوط زرده اضافه کنید و هم بزنید. محتویات را به شیر جوش بازگردانید و روی حرارت متوسط هم بزنید تا غلیظ شود و پشت قاشق را بگیرد. سپس مواد را از روی حرارت بردارید و در ظرفی بریزید. سریعا ژلاتین و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا در مخلوط آب شود. سپس اجازه دهید تا در خنک شود.
وقتی دسر تقریبا به دمای محیط رسید، خامه را آنقدر هم بزنید تا پف کند و سپس درون کاسه سرازیر و زیر و رو کنید. دسر را در قالب یا قالبهای مورد نظرتان بریزید و حداقل به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید.
- برای: 8 نفر
- حاضر است در : دقیقه